Konferenserbjudande

 

 

2-dagars konferens (från förmiddagskaffe dag 1 till eftermiddagskaffe dag 2med övernattning i enkelrum och 2-rätters middag! 

Från 1495kr per person.

 

 

Konferens, kickoff, utbildning eller ett företagsevent?!

Här på Gammelkroppa finner ni en varm, personlig miljö och omtänksam service i en verksamhet med skogen i fokus. Att skogen är viktig för oss märks i allt från vår omgivning, inredning och sist, men inte minst, i vårt kök. Vi serverar gärna rätter med utgångspunkt i det som finns omkring oss. Vårt viltkött hämtar vi själva i våra skogar och vi för hela tiden ett samarbete med producenter i vårt närområde.

Vår personal jobbar inte på Gammelkroppa, vi lever Gammelkroppa. Att flera av oss själva valt att flytta hit säger en hel del om vad platsen betyder för oss.

Vårt avskilda läge skapar goda förutsättningar för arbetsmöten, kreativa avstamp, projekt- och styrelsemöten. Här är det inget som stör. Hos oss finns arbetsro och njutning för alla sinnen.

Gammelkroppa erbjuder en kombination av fantastiska omgivningar, en genuin plats och härliga matupplevelser

Vi erbjuder ett flertal konferenspaket och önskar ni något speciellt syr vi tillsammans ihop något som passar just er.   – Kontakta Christine Olsson på 070-253 35 57

Mail: christine.olsson@gammelkroppa.se

 

Matsalen/Lärkan