Kom med oss ut!

Natur och skog är något vi är bra på här på Gammelkroppa och vi delar gärna med oss av våra kunskaper. Lär er något helt nytt tillsammans eller ta en välbehövlig paus mellan intensiva möten.

Öl eller vinprovning

Ibland förtjänar smaklökarna mer njutning än vanligt!

Vildmarks spa

Den perfekta aktiviteten för möhippan/svensexan, kickoffen, familjemyset, grabbkvällen eller när helst du vill få en garanterat lyckad kväll. Både badtunnan och bastun är vedeldade och ligger precis intill vattnet under bar himmel. Bastu och badtunna: 4.000 kr/tillfälle exkl moms. Bastu: 1.000 kr/tillfälle exkl moms.

Kräftfiske

Att fiska kräftor i våra egna kräftvatten är en perfekt aktivitet för er som är här i två nätter. På kvällen lägger ni tillsammans i kräftburarna, för att tidigt dagen därpå återigen åka ut med båten och hämta er fångst. Medan ni ägnar er åt möten tar köket hand om era kräftor och förvandlar dem endera till en hejdundrande kräftskiva på kvällen alternativt tillreder och förpackar dem så ni kan ta med dem hem.

Kulturminnespromenad

Vad är Gammelkroppa egentligen? En skola och konferensanläggning i mängden. Nej, vi är mycket mer än så och vi har en lång historia. 1906 flyttade skogsskolan till Gammelkroppa Bruk vid Yngens södra strand och här är vi kvar… Vår långa och anrika historia är ständigt närvarande och överallt på våra marker finns det spår och lämningar som berättar mycket mer än man kan tro. Bara man ser och förstår dem. Följ med oss på en promenad runt våra marker och ta del av vår historia. Rundvandringen tar ca 1 timme. 1.500 kr/tillfälle exkl moms.

Vinterfiske

De första stegen ut på isen kan kännas lite pirriga, speciellt om man väntat länge på premiären av säsongens vinterfiske och har bråttom ut på alldeles ny is för att pimpla. Visst kan man få på kroken redan före jul men det vanliga är att isfisket sker under våren när solen värmer, dagarna blir längre och man känner hur nytt liv spirar fram under mars-april. 3.000 kr/dag exkl moms.

Kanotsafari

En härlig och naturnära upplevelse! Gör utflykten en hel- eller halvdag med strandhugg längs vägen. Varför inte köpa med er fika ifrån vår restaurang? 300 kr/ heldag exkl moms. 200 kr/ halvdag exkl moms

Bokning och kontakt

Vi erbjuder ett flertal konferenspaket och önskar ni något speciellt syr vi tillsammans ihop något som passar just er. Kontakta Ida Kalander på 070-25 25 137 eller Ida.Kalander@gammelkroppa.se