Boende

Boende & Byggnader

Vi har totalt 35 rum med 50 bäddar. Det finns egen dusch och toalett på alla rum. Frukost serveras i restaurangen alternativt frukostkorg beroende på beläggning.

Åsen och Ängen
Åsen och Ängen heter våra 2 längor med hotellrum för våra gäster och består totalt av 20 enkelrum och 4 dubbelrum. I varje hus finns soffgrupper och ett litet kök. Både Åsen och Ängen är handikappanpassade.

Brogården
Brogården är vårt äldsta och i vårt eget tycke charmigaste hus. Här finns 11 dubbelrum, litet kök och ett stort allrum. Ett urval av Gammelkroppa uppstoppade fåglar finns i Brogården. 

Åsen och Ängen

Åsen och Ängen är våra tvillinghus. Det finns 10 enkel - och 2 dubbelrum i vardera hus. Allrum med soffgrupp och kök. (Byggnadsår 1989) För prisinformation kontakta info@gammelkroppa.se eller vx 0590-910 10

Brogården

Brogården är ett utav våra hotellhus. Här finns 11 dubbelrum, ett stort allrum med öppen spis, biljardbord, darttavla och sällskapsspel. För prisinformation info@gammelkroppa.se eller vx 0590-910 10

Forsgården

Restaurangen ligger i Forsgården och har plats för 60 gäster. Här finner ni också receptionen. På övervåningen finns det en konferenslokal, Lärkan, som tar upp till 24 personer i skolsittning. En härlig konferenslokal med balkong ut mot forsen.

Smedjan

Smedjan är en gammal stenbyggnad som används som grillplats, här finns robusta furumöbler och plats för ca 30 personer. Perfekt för egen mataktivitet.

Herrgården

Herrgården består av en konferenslokal med plats för ca 18 personer, ett allrum med två fåtöljgrupper och öppen spis. På övervåningen finner ni två nyrenoverade grupprum för ca 8-10 personer.

Kolaren

Kolaren används som konferenslokal och är vår största lokal. Den tar upp till 90 personer i biosittning, 70 personer i skolsittning. Den kan även delas upp i två lokaler. Lilla och stora Kolaren!

Nygården

Nygården är studenternas hus. 15 studentrum, klubbrum, kök, bibliotek, tvättstuga, gym och bastu. Nygården har också lektionssal där skogsteknikerna har huvuddelen av sina föreläsningar. Byggnasår 1962 Lektionssalen renoverades 2018.

Stengården

Stengården är Gammelkroppas äldsta byggnad, den har tidigare använts som utställning för skolans alla antikviteter och senare även som personalbostad.

Kontoret

Kontoret med administration och personalrum för lärare och kontorspersonal samt ett mindre konferensrum för 10 personer. Tidigare låg även receptionen i denna byggnad, numera finns den i Forsgården.

Bokning och kontakt

Välkommen att kontakta på 070-25 25 137 eller maila info@gammelkroppa.se