Boende & Byggnader

Vi har totalt 35 rum med 50 bäddar. Det finns egen dusch och toalett på alla rum. Frukost serveras i restaurangen alternativt frukostkorg beroende på beläggning.

Åsen och Ängen
Åsen och Ängen heter våra 2 längor med hotellrum för våra gäster och består totalt av 20 enkelrum och 4 dubbelrum. I varje hus finns soffgrupper och ett litet kök. Både Åsen och Ängen är handikappanpassade.

Brogården
Brogården är vårt äldsta och i vårt eget tycke charmigaste hus. Här finns 11 dubbelrum, litet kök och ett stort allrum. Ett urval av Gammelkroppa uppstoppade fåglar finns i Brogården. 

Åsen och Ängen

Åsen och Ängen är våra tvillinghus. Det finns 10 enkel - och 2 dubbelrum i vardera hus. Allrum med soffgrupp och kök. (Byggnadsår 1989) Priser: Enkelrum 700:-/natt Dubbel 1000:-/natt Exklusive frukost

Brogården

Brogården är ett utav våra hotellhus. Här finns 11 dubbelrum, ett stort allrum med öppen spis, biljardbord, darttavla och sällskapsspel. Dubbel 1000:-/natt Exklusive frukost

Forsgården

Restaurangen ligger i Forsgården och har plats för 70 gäster. Här finner ni också receptionen. På övervåningen finns det en konferenslokal, Lärkan, som tar upp till 15 personer i skolsittning. En härlig konferenslokal med balkong ut mot forsen.

Smedjan

Smedjan är en gammal stenbyggnad som används som grillplats, här finns robusta furumöbler och plats för ca 30 personer. Perfekt för egen mataktivitet.

Herrgården

Herrgården består av en konferenslokal med plats för ca 10 personer ett allrum med två fåtöljgrupper och öppen spis. På övervåningen finner ni två nyrenoverade grupprum ned tillhörande toalett.

Kolaren

Kolaren används som konferenslokal och är vår största lokal. Den tar upp till 90 personer i biosittning, 70 personer i skolsittning. Den kan även delas upp i två lokaler. Lilla och stora Kolaren!

Nygården

Nygården är studenternas hus. 16 studentrum, klubbrum, kök, bibliotek, tvättstuga, gym och bastu. Nygården har också lektionssal där skogsteknikerna har alla sina föreläsningar. Byggnasår 1962 Lektionssalen renoverades 2018.

Stengården

Stengården är Gammelkroppas äldsta byggnad, den har tidigare använts som utställning för skolans alla antikviteter och senare även som personal bostad. Fungerar idag som boende för studenter, med fyra olika studentrum, bastu, gemensamt kök, tvättstuga och toalett!

Kontoret

Kontoret med administration och personalrum för lärare och kontorspersonal samt ett mindre konferensrum för 10 personer. Tidigare låg även receptionen i denna byggnad, numera finns den i forsgården.

Bokning och kontakt

Kontakta Ida Kalander på 070-25 25 137 eller Ida.Kalander@gammelkroppa.se