Hundhelg på Gammelkroppa

Fler och fler hundklubbar letar sig till Gammelkroppa för att hålla sina årliga träffar. Vissa endast för umgänge och teambildning medan andra har rena träningshelger. Tack vare skog, vatten och öppna ytor är vi det utmärkta stället för att umgås och utvecklas tillsammans med sin hund.

Hundträning och aktiviteter

Våra stora ytor passar utmärkt för all typ av träning - lydnad, apportering, agility, rallylydnad, appelspår, viltspår och nosework. Varför inte hålla en utställning här på Gammelkroppa? Listan kan göras lång och möjligheterna är stora. Vi hjälper er att genomföra allehanda aktiviteter efter tycke och smak. Självklart kan ni även boka våra vanliga aktiviteter. Varför inte avluta en hel dag med hundträning i vårt grillhus för en grillmiddag eller en buffémiddag i restaurangen?

Konferenspaket & lokaler

För att kunna möta era behov och önskemål, bygger vi tillsammans med er ett upplägg kring er vistelse hos oss. Vi hjälper självklart till med förslag på hur dagarna hos oss skulle kunna se ut. I alla våra hotellhus är hundar välkomna.

Bokning och kontakt

Vi erbjuder ett flertal konferenspaket och önskar ni något speciellt syr vi tillsammans ihop något som passar just er. Kontakta vår bokningsansvariga på 070-25 25 137 eller info@gammelkroppa.se.