Fest och arrangemang

Fest och arrangemang

Catering

Här på Gammelkroppa ser vi måltiden som mer än bara mat, den är minst lika mycket en upplevelse, catering ett sätt att umgås och ett rofyllt andrum i vardagen.

Vi kompromissar aldrig med vare sig råvarornas kvalitet eller den kärlek som vår personal lägger ned vid tillagningen. Vare sig ni vill ha mingelmat, plockmat, bufféer eller en trerättersmiddag, så bestämmer ni vad som passar er tillställning bäst. Vi har ett stort menyutbud för alla tillfällen och bistår er gärna med råd och planering.

Vår strävan är att i så hög grad som möjligt arbeta med lokala produkter. När vi känner producenten kan vi lita på kvalitet, etik och naturvänliga metoder. Detta hindrar oss inte från att hämta både råvaror och inspiration från andra miljöer och kulturer. Smak står alltid i fokus, vilket innebär att vi kan tillåta oss att experimentera och vara lekfulla i vår matlagning för att i mesta mån reta smaklökarna.

Vi jobbar med catering till konferenser, kickoffs, picnics, kundmöten, luncher, säljmöten, fester och andra aktiviteter. 

"Vår restaurang är välkänd för den goda maten och hög service. Vi erbjuder och levererar måltider för vardag och fest, till företag och privatpersoner – rätt mat till rätt tillfälle. "
thumbnail_Image (47)

Du kan även få hjälp med planering och genomförande av evenemanget, och om så önskas kan vi förutom levererans av god cateringmat, även hjälpa till med personal, utensilier och dekorationer. Vi levererar idag cateringmåltider till företag, skolor, festlokaler och konferensanläggningar i Filipstad med omnejd.

All mat levereras klar att serveras. Varm eller kall bestämmer ni själva. Minimumgränsen för att beställa vår mat är 10 portioner av en och samma rätt. Tillsammans komponerar vi den mat som bäst passar ert evenemang, utifrån våra säsongsbaserade menyer.

Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialmat för de personer som har allergier, etc. Glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning, alternativt vilka livsmedel som ska uteslutas ur den specialkost vi skickar med.

Menyförslag

Restaurangen erbjuder otaliga möjligheter från en enklare konferensbuffé, 3 rätters middag samt olika paket beroende på årstid och event. Vårt välrenommerade kök och matsal har plats för 70 gäster. Erkänd husmanskost där många av råvarorna kommer från jord, skog och vatten från lokala leverantörer. Fullständiga rättigheter samt bar. Vi erbjuder alltid en barntallrik för dem mellan 5-12 år för 65 kr.

Vinter eller sommarbröllop

Vi har erfarenhet av både små och stora bröllop och ordnar allt från en fin bröllopsmiddag till de aktiviteter som Ni vill ha runt omkring.

Vår matsal rymmer 70 personer, men kan möbleras om upp till 90 personer och Herrgården passar utmärkt till kaffe och bröllopstårta. Övernattning kan ordnas i våra trevliga hotellhus.

Möjlighet finns också till aktiviteter såsom bad, fiske, kanoting, bastu, badtunna. Ni kanske även önskar mat kvällen före bröllopsdagen, vilket vi kan ordna vid vår smedja med grillmat.

Eller varför inte kombinera en grillning och bastu med badtunna och en underbar sjöutsikt?

Hör av er så bokar vi ett första möte!

thumbnail_Image (45)