Bufféer

Bufféer

Bufféer

Här på Gammelkroppa ser vi måltiden som mer än bara mat, den är minst lika mycket en upplevelse, ett sätt att umgås och ett rofyllt andrum i vardagen.

Vi kompromissar aldrig med vare sig råvarornas kvalitet eller den kärlek som vår personal lägger ned vid tillagningen. Vare sig ni vill ha mingelmat, plockmat, bufféer eller en trerättersmiddag, så bestämmer ni vad som passar er tillställning bäst. Vi har ett stort menyutbud för alla tillfällen och bistår er gärna med råd och planering.

Vår strävan är att i så hög grad som möjligt arbeta med lokala produkter. När vi känner producenten kan vi lita på kvalitet, etik och naturvänliga metoder. Detta hindrar oss inte från att hämta både råvaror och inspiration från andra miljöer och kulturer. Smak står alltid i fokus, vilket innebär att vi kan tillåta oss att experimentera och vara lekfulla i vår matlagning för att i mesta mån reta smaklökarna.

Vi jobbar med catering till konferenser, kickoffs, picnics, kundmöten, luncher, säljmöten, fester och andra aktiviteter. 

"Vår restaurang är välkänd för den goda maten och hög service. Vi erbjuder och levererar måltider för vardag och fest, till företag och privatpersoner – rätt mat till rätt tillfälle. "
Trerätters

Du kan även få hjälp med planering och genomförande av evenemanget, och om så önskas kan vi förutom levererans av god cateringmat, även hjälpa till med personal, utensilier och dekorationer. Vi levererar idag cateringmåltider till företag, skolor, festlokaler och konferensanläggningar i Filipstad med omnejd.

All mat levereras klar att serveras. Varm eller kall bestämmer ni själva. Minimumgränsen för att beställa vår mat är 15 portioner av en och samma rätt. Tillsammans komponerar vi den mat som bäst passar ert evenemang, utifrån våra säsongsbaserade menyer.

Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialmat för de personer som har allergier, etc. Glöm inte att tydligt informera oss om vilka livsmedel som ska uteslutas ur din beställning, alternativt vilka livsmedel som ska uteslutas ur den specialkost vi skickar med.