Gammelkroppas verksamhet bygger idag i huvudsak på tre verksamhetsdelar: Högskolan där Skogsteknikerprogrammet omfattar 120 högskolepoäng och 25 studenter antas vartannat år. Fortbildning av skoglig personal samt konferensverksamhet för små och medelstora företag/grupper.

Här finner ni en varm, personlig miljö och omtänksam service i en verksamhet med skogen i fokus. Att skogen är viktig för oss märks i allt från vår omgivning, inredning och sist, men inte minst, i vårt kök. Vi serverar gärna rätter med utgångspunkt i det som finns omkring oss.

Vi söker dig som är en kreativ och engagerad matlagare. Har du ett intresse för att laga genuin och god husmanskost med skogen och lokala råvaror i fokus är Du den vi söker. Framtida inriktning kommer att vara viltrika menyer så erfarenhet av tillredning av vilt är ett stort plus. Vi erbjuder goda möjligheter att utveckla både dig själv och Gammelkroppa.

Tjänsten innebär att du kommer ansvara för anläggningens restaurang. Beställningar, luncher, catering, finmiddagar blandas upp med allehanda evenemang.

Anställning som kock innebär att de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att tillaga alla sorters mat (kallkök, varmkök, patisserie, specialkost), catering, planering, planera och förbereda måltider, beställning av varor, måltidskalkylering, fakturering, livsmedelshygien och HACCP.

Vi söker dig som:

  • är en driven, kreativ och god matlagare
  • gärna har minst några år dokumenterad erfarenhet av branschen
  • har goda kunskaper kring inköp, kalkyler och den totala köksekonomin
  • är väl insatt i HACCP
  • har social kompetens, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
  • har vana av tillredning och tillagning av vilt
  • vill vara med och stärka Gammelkroppas varumärke och goda renommé

Möjlighet till hyra av bostad finns.

 

Låter det här som en tjänst för dig?

Sök redan idag, ansökningarna behandlas löpande.

Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna Lena Karlsson, 076-2799201 lena.karlsson@gammelkroppa.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 30 juni 

Ange referens Kock/Kökschef Gammelkroppa i din ansökan

 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till
Comments are closed.