På grund av rådande smittoläge i och med Covid-19 så måste vi tyvärr meddela att vi kommer att flytta fram de planerade Gofikat den 26/3 tillsvidare! Dela gärna detta inlägg så de sprids till så många som möjligt, så återkommer vi så fort läget har stabiliserats med nytt datum.

Vi följer på Gammelkroppa alla föreskrifter och regler för att säkerställa god hygien för våra gästers säkerhet. Med anledning av den generella risken för smitta av Covid-19 har vi fördjupat våra rutiner till alla våra medarbetare. Personal med minsta symtom stannar hemma och våra studenter studerar på distans.❤️

Vi välkomnar alla gäster i slutna sällskap till oss på Gammelkroppa som är friska och symptomfria och vi hoppas att ni fortsätter att stötta oss och andra lokala företag i kommunen under denna svåra period. Tillsammans gör vi det möjligt för lokala företag att finnas kvar!

CATERING
Vi lagar gärna er mat till olika tillställningar i hemmet och levererar den hem till er ytterdörr.
Ring oss gärna på 0590 91010 för mer information.

KONFERENS
Vi ser gärna att ni i slutna sällskap bokar in er konferens hos oss och hjälper oss att hålla Gammelkroppa vid liv i denna svåra tid.

Ta hand om varandra! ❤️

Massor med kärlek ifrån personalen på Gammelkroppa

Comments are closed.