Byggnader

Kontoret

Kontoret

Kontoret med administration och personalrum för lärare och kontorspersonal samt ett mindre konferensrum för 10 personer.

 

Brogården

Brogården

Brogården som har både konferenslokal/dagrum med 11 dubbelrum för våra gäster.

 

Nygården

Nygården

Nygården är studenternas hus. 16 studentrum, klubbrum, pentry, bibliotek, tvättstuga, motionsrum och bastu. Nygården har också lektionssal och datasal där de flesta lektioner hålls.

 

Restaurang

Restaurang

Restaurangen med plats för 70 gäster. Här finner ni också receptionen.  På övervåningen är det en konferenslokal, Lärkan, som tar upp till 25 personer i skolsittning. En härlig konferenslokal med balkong ut mot forsen.

 

Åsen och Ängen

Åsen och Ängen

Åsen och Ängen har vardera 10 enkelrum och 2 dubbelrum för våra gäster.

 

Kolaren

Kolaren

Kolaren används som konferenslokal och är vår största lokal. Den tar upp till 90 personer i biosittning. Den kan även delas upp i två lokaler.

 

Herrgården

Herrgården

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrgården består av 6 studentrum samt konferenslokal.

 

 

Smedjan

Smedjan

 

Smedjan är en gammal stenbyggnad som används som grillplats med robusta furumöbler och plats för ca 30 personer. Perfekt för egen mataktivitet.

 

Bastu och badtunna

Bastu och badtunna

Vår vedeldade bastu är mycket populär. Belägen vid Vargtjärns klara vatten. Och varför inte hoppa i och ta ett svalkande isdopp vintertid?

 

Iskällaren

Iskällaren

Iskällaren

 

Stengården

Stengården

Stengården är Gammelkroppas äldsta byggnad. Har fram tills nu endast använts som magasin, men håller på att renoveras för att på nedervåningen få två rum för våra gäster samt en mindre, lite mer exklusiv konferenslokal för våra gäster som önskar det lilla extra! På övervåningen finns en lägenhet som hyrs av personal.