Konferenspaket och lokaler

 

För att kunna möta era behov och förväntningar på just er vistelse hos oss har vi satt ihop några konferenspaket att välja mellan. Vad är viktigt för er? Mötet? Upplevelsen?

DAGSKONFERENS

Ni börjar med förmiddagskaffe med smörgåsbuffé, arbetar fram till 12.30 då det serveras en 3-rätters buffélunch. Därefter fortsatt arbete under eftermiddagen med avbrott för eftermiddagskaffe. Pris 250kr per person ex moms. Konferenslokal bokas separat

 

KONFERENS MED TVÅRÄTTERSMIDDAG OCH ÖVERNATTNING

Ni börjar med förmiddagskaffe med smörgåsbuffé, arbetar fram till 12.30 då det serveras en 3-rätters buffélunch. Därefter fortsatt arbete under eftermiddagen med avbrott för eftermiddagskaffe. Därefter väljer ni själva om ni vill arbeta vidare eller ägna er åt något helt annat. Våra aktiviteter ändras efter säsong så kika in under ”aktiviteter” för att se vad som är aktuellt.

Framåt kvällen dukar vi upp matsalen, ljusen tänds och vi serverar er en tvårättersmiddag. Förrätt, varmrätt eller varmrätt och dessert, det bestämmer ni. Kaffet (och kanske en liten avec) får ni gärna ta med er en trappa upp och avsluta kvällen i våra sköna soffgrupper innan det är dags att krypa ner mellan nymanglade lakan. Stor frukostbuffé gör er redo för en ny arbetsdag med avslut efter eftermiddagskaffet.

 

 

NÄR NI ÄR VÄRDA LITE EXTRA…

Här får ni samma upplägg som tvådagarspaket men kvällens måltidsupplevelse blir något utöver det vanliga. En väl komponerad trerättersmeny tillagad av de råvaror som är bäst för säsongen serveras och vi lovar att någon eller några små kulinariska överraskningar kommer presenteras.  Ett väl utvalt dryckespaket erbjuds.

 

 

Givetvis kan vi också bygga er konferens så som ni vill ha den. Kontakta Christine på christine.olsson@gammelkroppa.se eller 070 253 35 57

 

Kolaren

Kolaren är vår största lokal som tar upp till 70 personer . Den  går att dela av i två mindre lokaler med en vikvägg och blir då Stora Kolaren som rymmer 56 personer i biosittning, 40 personer i skolsittning eller 24 personer i U-sittning samt Lilla Kolaren som rymmer 30 personer i biosittning, 20 personer i skolsittning eller 12 personer i U-sittning.

I lokalen finns whiteboard, blädderblock, OH, pc-kanon i taket samt WIFI

Pris Kolaren: 4000/dag ex moms


Lärkan

Lärkan,belägen ovanför restaurangen med balkong med utsikt över forsen, är vår mest populära lokal. Lärkan rymmer 25 personer i skolsittning.
I anslutning till Lärkan finns grupprum och soffgrupper som skapar möjligheter att dela gruppen, men ändå stanna kvar i samma hus.

I lokalen finns whiteboard, blädderblock, OH, pc-kanon i taket samt WIFI

Pris Lärkan: 3000/dag ex moms

Brogården
I Brogården finns vår minsta konferenslokal där mindre grupper på upp till 10 personer har möjligheter att träffas ostört. Bredvid finns ett samlingsrum där fåtöljerna och öppna spisen skapar förutsättningar till umgänge och avkoppling. Samlingsummet kan göras om till en konferenslokal för 30 personer i skolsittning, 20 personer U-sittning.

I lokalen finns mobil whiteboard, blädderblock, OH, pc-kanon i taket samt WIFI.

Pris Brogården konferenslokal 2000/dag ex moms

Pris Brogården hela: 2700/dag ex moms