Mat och vin

 

Aktiv matlagning

Är ni sugna på att se hur matlagning fungerar i ett restaurangkök? Vill ni få ta del av några av alla hemliga tricks och knep som bara kockar känner till samtidigt som ni under trevliga former lagar er egen middag. Perfekt! Då är aktiv matlagning något för er! Vi väljer en meny och delar upp er i grupper där varje grupp ansvarar för en del av måltiden. Under Köksmästare Joakims ledning och instruktioner får ni sedan tillaga er egen middag. Christine i restaurangen ger tips om dukning, passande viner och tankar kring måltidsupplevelsen som helhet. Vill ni tävla? Absolut! Vi bygger in små tävlingsmoment under tiden ni lagar mat och slutprodukten, den blir en tävling i sig!

Pris: 1180kr pp ex moms. Kostnad för dryck tillkommer.

 

grillbild

 

Vilt och vin i kombination

Vilt är något vi kan här på Gammelkroppa.

Vi tillagar fem tapas av olika typer av vilt och väljer ut fem olika viner. Därefter prövar vi oss igenom, smakar och funderar kring vad som passar bra till vad och varför. Vi delar med oss av vår breda kunskap och ni får tips om vilttillagning, styckdetaljer och viner.

Pris: 960kr  pp ex moms